7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet shops yder nu et bredt udvalg af leveringsmåder. Det mest populære er efterhånden pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo usædvanlig enkel, samt oftest derudover den mindst kostelige fragtmulighed.

Flere webshops præsterer dag-til-dag fragt på masser af varer, men husk at det antager at bestillingen fuldbyrdes forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt fikset før de lageransatte har fyraften.

Enkelte webbutikker garanterer fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man køber for et fastslået beløb. I øvrigt kan du overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket ofte – uafhængig om du er tæt på Herning, Ikast eller Sæby – vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En erklæring om at e-handlen opererer i overensstemmelse med de danske love

Det er efterhånden meget overkommeligt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser i blandt flere shops på nettet hos prozone.dk og for det har langt de fleste netbutikker fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på produkterne – til drenge og piger, men ligeledes til voksne – drastisk, og endda nogle gange garantere fri fragt.

Det kan dog til hver en tid blive udbytterigt at analysere et par forskellige internet forretninger efter udsalg forinden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.

Du skal trods alt være obs på, at når en webshop afsætter varer til salg for en udsalgspris der virker himmelråbende overkommelig, kan det mange gange være et symbol på en snydagtig shop. Bestillinger med kort er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, som værner os imod falske online outlets.

Kig hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket

Forud for at nogen køber hos en online webshop burde de uden tvivl have øje for webbutikkens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt.

Et alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som er et sympol på at internet forretningen forsvarer de danske love, tillige med at e-firmaet rutinemæssigt kontrolleres af fagfolk som har meget erfaring med retningslinjerne. Det er en rigtig god lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for besvær som følge af din bestilling.

Internethandel sker på tablets

Trustpilot præsterer ultra fornemme muligheder for at iagttage mange aktuelle forbrugeres tanker og herved rekommanderer vi, at du bliver klogere på online virksomhedens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook medfører endvidere nogle gavnlige chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens troværdighed. Derudover ses faktisk e-butikker hvor folk kan notere en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel kan bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Oplysninger om varer og online selskaber vedligeholdes tit, men det er ikke muligt for os at give garantier imod ændringer der muligvis er iværksat efter seneste opdatering af vores oplysninger.